Termeni și condiții

Site-ul www.kombinat.ro, numit în continuare KOMBINAT este operat de Funky Marketing SRL, înregistrată la Registrul Comerțului Brașov sub nr. J08/559/209, având cod unic de înregistrare RO 25366105.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Funky Marketing SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Funky Marketing SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (informare), pe site-ul www.kombinat.ro  și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FUNKY MARKETING SRL fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătura web – link – către www.kombinat.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Funky Marketing SRL sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

 

Dreptul de autor al FUNKY MARKETING SRL asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului www.kombinat.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Funky Marketing SRL și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuala și industrială. Folosirea fără acordul Funky Marketing SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.kombinat.ro numai în limitele menționate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail contact@kombinat.ro sau să sunați la numărul de telefon nr telefon 0746067676.

 

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului www.kombinat.ro este gratuită și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația autohtonă si internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg in secțiunea următoare. Funky Marketing SRL deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului kombinat.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului www.kombinat.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, KOMBINAT nu poate fi făcut răspunzător sub nicio formă de acțiunile abonaților săi.

 

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe kombinat.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

în cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului kombinat.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

 

 

Date de identificare firmă

S.C. Funky Marketing S.R.L.

Sediul social: Brașov, Str. Ion Creanga nr.21 bl.17 sc.B apart.13

Înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului: J08/559/2009